LOVIISAN KISSATALO RY

Lovisa katthus rf

Tule vapaaehtoiseksi!

Vapaaehtoisemme tekevät mahdolliseksi löytöeläinten - erityisesti löytökissojen - auttamisen Loviisan ja Lapinjärven alueella. Mitä enemmän meillä on aktiivisia vapaaehtoisia, sitä useampaa eläintä voimme auttaa. Tule siis mukaan tehokkaaseen joukkoomme! Tehtäviin saat perehdytyksen ja tukea.

Erityisesti tarvitsemme uusia hoitovuorolaisia ja sijaiskoteja.


Hoitovuorolaiset

Vuorontekijät sitoutuvat yhteen, vapaavalintaiseen hoitovuoroon viikossa.  Aamuvuoro tehdään kaikkina viikonpäivinä noin klo 9-13 (kissamäärästä riippuen) ja iltaisin noin klo 17-20.  Tehtäviin kuuluu kissojen ruokinta, lääkintä tarvittaessa, tilojen siivous ja kissojen kanssa seurusteleminen sekä arkojen kissojen sosiaalistaminen.

Vapaaehtoisena toimiminen vaatii täysi-ikäisyyttä ja sitoutumista.  Kissakokemus on etu. 

  • Mikäli kiinnostuit, laita viesti sähköpostitse osoitteeseen aktiivit(a)loviisankissatalo.fi ja kerro itsestäsi ja kissakokemuksestasi.

Sijaiskotitoiminta

Sijaiskotina voi toimia ihan tavallinen perhe, jolla on mielellään aikaisempaa kissakokemusta. Taloudessa olisi hyvä olla erillinen huone kissaa varten erityisesti silloin, jos perheessä on omia eläimiä. Sijaiskoti sitoutuu hoitamaan kissaa kuin omaansa ja tarvittavan ajan, kunnes kissa on valmis uuteen kotiin. Aikaa voi kulua kissasta riippuen muutamista viikoista useisiin kuukausiin. Kissasta aiheutuvat kulut maksaa kissatalo. Tärkeää on, että koko perhe on sitoutunut sijaiskotitoimintaan.

  • Jos kiinnostuit, laita viesti sähköpostitse osoitteeseen sijaiskodit(a)loviisankissatalo.fi