LOVIISAN KISSATALO RY

Lovisa katthus rf

Anna kissalle rakastava koti

Kis­sa­ta­lol­la kissat oles­ke­le­vat mukavissa ja läm­pöi­sis­sä si­sä­ti­lois­sa. Mikään ei kui­ten­kaan korvaa omaa, ra­kas­ta­vaa perhettä.

Luovutamme kissatalolta ainoastaan ter­veys­tar­kas­tet­tu­ja, leikattuja ja turvamerkittyjä kissoja. Suurin osa uutta kotia etsivistä kissoista on aikuisia. Kaikki luovutettavat kissat käytetään eläinlääkärissä vähintään kerran ennen luovutusta, monet useamminkin.

Pentukissoja on adoptoitavana aika ajoin. Jos olet kiinnostunut nimenomaan pennun adoptoimisesta, sinun tulee täyttää pentukissan adoptiolomake. Pentukissojen adoptio etenee ainoastaan lomakkeen täyttämällä. Lomake löytyy täältä.

Kissojen luovutusmaksu on 250 e, alv 0%

Päivitämme sivuillemme myös tiedot talteenotetuista eläimistä. Nopeiten tiedot päivittyvät Facebook-sivuillemme.

Mikäli kissatalolla on tilaa, voimme vastaanottaa myös kotia etsiviä lemmikkejä yksityistalouksista. Lemmikin uuden kodin etsintä kannattaa ensisijaisesti aloittaa kuitenkin omien kontaktien kautta. Kysele tutuiltasi ja/tai laita kuvallinen ilmoitus internetiin. Kodinvaihtoasioissa omistajan tulee olla yhteydessä yhdistykseen joko puhelimitse tai sähköpostitse. Omistajalta selvitetään eläimen taustaa, tapoja ja tottumuksia, jotta eläimelle pystytään etsimään mahdollisimman sopiva uusi koti.

Perimme eläimen vastaanotosta kodinetsijäksi 50 e.