LOVIISAN KISSATALO RY

Lovisa katthus rf

Anna koti kodittomalle

Luovutamme kissatalolta ainoastaan ter­veys­tar­kas­tet­tu­ja, leikattuja ja turvamerkittyjä kissoja. Suurin osa kissoista on aikuisia. Luovutusmaksu on 220 e (alv 0%).

Emme luovuta arkaa kissaa tai pentukissaa perheen ainoaksi kissaksi. Arka kissa tarvitsee kesyn kissakaverin esimerkkiä opetellessaan elämään normaalia kotikissan arkea.

Adoptoitaviin kissoihin tutustumiset tulee sopia etukäteen, jotta joku yhdistyksen jäsenistä on paikalla esittelemässä asukkejamme. Kissojen esittelyajat kissatalolla asuvia kissoja koskien voit sopia soittamalla tai lähettämällä viestin 050 524 6985 / Ann-Sofi. Mikäli et tavoita häntä soittamalla, jätäthän viestin.

Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen suoraan sijaiskodin kanssa. Yhteystiedot sijaiskotiin on mainittu kotia etsivän kissan kohdalla. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa viestin osoitteeseen sijaiskodit(a)loviisankissatalo.fi.

Aikuisen kissan adoptointi

Jos olet kiinnostunut aikuisen kissan adoptiosta, ota meihin yhteyttä! Voit joko soittaa tai jättää viestin.

Muistathan, että meillä ei ole jatkuvaa puhelinpäivystystä, joten emme aina voi vastata puheluusi välittömästi. Mikäli et tavoita meitä, jätäthän tekstiviestin.

Pentukissan adoptointi

Kissanpentuja on adoptoitavissa harvoin. Pennut luovutetaan vain pareittain tai kesyn kissan seuraksi. Pennuille valitaan koti hakemusten perusteella.

Hakemuksen voit jättää tältä sivulta alempaa löytyvän lomakkeen kautta. Pentuadoptio etenee ainoastaan lomakkeen täyttämällä. Lomakkeen hakemus on voimassa 3 kuukautta.

Kotia etsii...
TESLA

Tesla on noin 2-3-vuotias vielä melko arka poikakissa.  Kesyyntyäkseen hän tarvitsee kissakaveria tuekseen myös uudessa kodissa.

Tesla asuu Kissatalolla ja luovutusmaksu on 220 e (0% alv).

Kotia etsii...
MAGIA

Alun perin Millaksi nimetty ja sittemmin pojaksi havaittu Magia on nuorehko, noin 2-3-vuotias. Hän tarvitsee kesyn kissakaverin seuraa ja rohkaisua uudessa kodissaan.

Magia asustaa Kissatalolla, luovutusmaksu 220 e (0 % alv).

Jos olet kiinnostunut pentukissan adoptoinnista, täytä alla oleva lomake.

Olemme sinuun yhteydessä sopivan pentuehdokkaan löytyessä. Ennen varsinaista adoptiota sovitaan erityinen tutustumiskäynti.

Pentukissoja ei koskaan luovuteta ainoaksi kissaksi. Lomakkeen täyttämällä siirrytte jonoon. Lomakkeen täyttäminen ei välttämättä tarkoita sitä, että juuri teidän perheeseenne löytyy sopiva pentu tai että pentuja riittää kaikille sellaisen haluaville. Lomake on voimassa kolme (3) kuukautta sen täyttämisestä.

Är du intresserad av att adoptera en kattunge? Fyll i den här blanketten och vi tar kontakt med dig då vi har någon bra kandidat.

Innan själva adoptionen kommer vi överens om ett besök där vi får träffa dig och du kattungen.

Vi överlämnar aldrig kattungar som enda katt. Genom att fylla i blanketten ställs du i kö. Att du fyller i blanketten betyder inte automatiskt att vi ha en lämplig kattunge till just dig eller att det finns tillräckligt med kattungar till alla som vill ha. Blanketten gäller tre månader efter att den blivit ifylld.