Loviisan kissatalo ry Lovisa katthus rf

Toimintamme on eläinkeskeistä!

Loviisan kissatalo ry Lovisa katthus rf on perustettu vuonna 2012 turvaamaan Kissatalon toimintaa.

Olemme yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja levittää eläinsuojelutyötä ja -aatetta, sekä suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta sekä edistää eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua.

Yhdistyksen pääasiallinen toiminta keskittyy Loviisan seudun löytökissojen vastaanottamiseen, hoitamiseen ja kotiuttamiseen. Loviisan kissatalo on Loviisan kaupungin löytöeläinten talteenottopaikka 1.7.2016 alkaen sekä Lapinjärven kunnan talteenottopaikka 1.7.2019 alkaen.

Talteenottopaikkana toimiminen on arvonlisäverovelvollista toimintaa, kaikkiin talteenottoon liittyviin maksuihin lisätään alv 24 %.

Loviisan kissatalo ry Lovisa katthus rf on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten Liiton (SEY) jäsenyhdistys.

Ann-Sofi Sjögård, puheenjohtaja

Kristina Lönnqvist, varapuheenjohtaja