Tue toimintaamme työllä!

Kissatalolla on tarjolla erilaisia työtehtäviä. Aamuin illoin, arkena ja pyhänä, tarvitaan eläinten ruokkijaa sekä tilojen siistijää. Työ on suurimmilta osin kevyehköä siivoustyötä, hiekkalaatikkojen ja tekstiilien puhdistamista. Siivousvuoroja voi tehdä joustavasti omien resurssien mukaan.

Aika ajoin tarvitsemme vapaaehtoisia myös erilaisiin tapahtumiin, kuten toreille, keräystapahtumiin ja varainkeruutapahtumiin. Kaikkiin näihin tarvitaan innokkaita esittelijöitä. Tärkein ominaisuutesi on halu auttaa :) Ota rohkeasti yhteyttä!

Rahalahjoitukset

Voit tukea toimintaamme myös rahallisesti!

Tilinumero: FI36 4055 0016 7470 53
IBAN: HELSFIHH
Saaja: Loviisan kissatalo/Lovisa katthus
Viite: 5005

Rahankeräyslupa RA/2018/784 on myönnetty 10.9.2018, Itä-Uudenmaan poliisilaitos. Lupa on voimassa 10.9.2018-10.9.2019 Itä-Uudenmaan alueella.

Katso koko rahankeräyslupa.

Ruoka- ja tarvikelahjoitukset

Kissatalo ottaa mieluusti vastaan lahjoituksina

• Laadukasta kissan kuiva- ja erityisesti märkäruokaa
  • Kissanhiekkaa ja puupellettejä
  • Pieniä määriä tuoretta kalaa (ei järvikalaa!) ja lihaa
  • Talouspaperia, roskapusseja, muita siivousvälineitä
  • Tiski- ja pyykinpesuainetta
  • Kiipeilytelineitä ja raapimispuita
Seuraavissa liikkeissä voit tehdä lahjoituksia suoraan Kissatalolle:
  • Musti ja Mirri Loviisa
  • K-supermarket Loviisa
  • K-market Kuninkaanherkku (Koskenkylä)
  • S-market Loviisa
Tutustu myös kummitoimintaamme. Kummitoiminta on erittäin tärkeä tulonlähde yhdistykselle.

Ensikotitoiminta

Ensikodit ovat ihan tavallisia, eläinystävällisiä koteja. Tarkoitus on, että ensikodissa pidetään huolta kodittomista kissoista siihen asti, kunnes niille löydetään omat pysyvät kodit. Ensikodissa arka kissa tottuu normaaleihin elämisen ääniin ja ihmisiin.

Ensikodin pitäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa, tarvitaan vain kiinnostusta auttaa kissoja ja turvallinen asunto, josta kissat eivät pääse karkaamaan. Omia lemmikkejä voi olla ja niiden terveydenhoidon tulee olla kunnossa (esim. rokotukset).

Loviisan kissatalo ry kustantaa ensikodissa asuvan kissan eläinlääkärikulut sekä tarvittaessa myös esim. ruokakuluja.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä sähköpostitse yhdistys@loviisankissatalo.fi tai puhelimitse 050-5246985