Rahalahjoitukset

Loviisan kissatalolle on myönnetty rahankeräyslupa RA/2019/737 ajalle 11.9.2019-11.9.2021. Luvan myöntäjä on Itä-Uudenmaan poliisilaitos. Lupa on voimassa Itä-Uudenmaan alueella. Kerätyt varat käytetään talteenotettujen eläinten välittömään ja välilliseen ylläpito keräysaikana.

Tilinumero: FI3640550016747053
BIC-koodi: HELSFIHH
Pankki: Aktia
Saaja: Loviisan kissatalo ry
Viitenumerot: 5212 - eläinlääkärikulut, 5115 - eläintilojen kunnossapito ja remontointi, 5005 - yleislahjoitus

Rahankeräyslippaamme löydät seuraavista paikoista:

- Cafe Favorit, Aleksanterinkatu 6
                - Koskenkylän kahvio, Koskenkyläntie 2
                - Musti ja Mirri Loviisa, Arkkitehdintie 5 (S-market)

Ruoka- ja tarvikelahjoitukset

Kissatalo ottaa mieluusti vastaan lahjoituksina

- Laadukasta kissan kuiva- ja erityisesti purkkiruokaa
- Kissanhiekkaa ja puupellettejä
- Talouspaperia, roskapusseja, muita siivousvälineitä
- Jauhemaista tiski- ja pyykinpesuainetta
- Kiipeilytelineitä ja raapimispuita

Seuraavissa kaupoissa voit tehdä lahjoituksia suoraan Kissatalolle:
- Musti ja Mirri Loviisa
- K-supermarket Loviisa
- K-market Kuninkaanherkku (Koskenkylä)
- K-market Seppäläntie (Rauhala)
- S-market Loviisa

Vapaaehtoistoiminta

Kissatalolla on tarjolla erilaisia työtehtäviä. Aamuin illoin, arkena ja pyhänä, tarvitaan eläinten ruokkijaa sekä tilojen siistijää. Työ on suurimmilta osin kevyehköä siivoustyötä, hiekkalaatikkojen ja tekstiilien puhdistamista. Siivousvuoroja voi tehdä joustavasti omien resurssien mukaan.

Aika ajoin tarvitsemme vapaaehtoisia myös erilaisiin tapahtumiin, kuten toreille, keräystapahtumiin ja varainkeruutapahtumiin. Kaikkiin näihin tarvitaan innokkaita esittelijöitä. Tärkein ominaisuutesi on halu auttaa :) Ota rohkeasti yhteyttä!

Ensikotitoiminta

Ensikodit ovat ihan tavallisia, eläinystävällisiä koteja. Tarkoitus on, että ensikodissa pidetään huolta kodittomista kissoista siihen asti, kunnes niille löydetään omat pysyvät kodit. Ensikodissa arka kissa tottuu normaaleihin elämisen ääniin ja ihmisiin.

Ensikodin pitäjäksi voi ryhtyä kuka tahansa, tarvitaan vain kiinnostusta auttaa kissoja ja turvallinen asunto, josta kissat eivät pääse karkaamaan. Omia lemmikkejä voi olla ja niiden terveydenhoidon tulee olla kunnossa (esim. rokotukset).

Loviisan kissatalo ry kustantaa ensikodissa asuvan kissan eläinlääkärikulut sekä tarvittaessa myös esim. ruokakuluja.

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä sähköpostitse yhdistys@loviisankissatalo.fi tai puhelimitse 050-5246985

Kissakummit

Kissatalolla elää muutamia kissoja, joiden kotiuttaminen on erilaisista syistä haastavaa tai se kestää pitkään. Toivomme saavamme näille kissoille kummeja, jotka rahallisesti tukevat näiden eläinten eloa yhdistyksen suojissa.

Haasteita uuden kodin etsinnässä voivat aiheuttaa muun muassa
- selvittämättömät ja/tai parantumattomat sairaudet tai muuten huono terveystilanne
- ongelmat sisäsiisteydessä
- korkea ikä
- muut erityishuomiota vaativat seikat kissan luonteessa tai terveydessä

Kissakummi lahjoittaa itse määrittämänsä euromäärän esimerkiksi kuukausittain. Kummilahjoitukset ovat erittäin tärkeä tulonlähde yhdistykselle.

Ilmoittaudu tästä kissakummiksi!

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.