Liity jäseneksi!

Loviisan kissatalo ry Lovisa katthus rf on perustettu vuonna 2012 turvaamaan Kissatalon toimintaa. Toimimme täysin jäsenmaksujen, lahjoitusten ja vapaaehtoistoiminnan varassa.

Yhdistyksen jäsenenä tuet suoraan paikallista eläinsuojelutoimintaa ja jäsenyydelläsi on todellista vaikutusvaltaa. Jäsenmuotomme ovat tällä hetkellä

• varsinainen jäsenyys vähintään 15-vuotiaille, vuosimaksu 33 e
  • yrityksille ja yhteisöille suunnattu kannatusjäsenyys, vuosimaksu 230 e
  • ainaisjäsenyys, kertamaksu 330 e
  • perhejäsenyys, vuosimaksu 23 e
  • nuorisojäsenyys alle 15-vuotiaille, vuosimaksu 23 e

Yhdistyksemme on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten Liiton (SEY) paikallisyhdistys. Kaikki jäsenemme liittyvät automaattisesti myös SEY:yn.  Varsinaisen jäsenen sekä kannatus-, ainais- ja nuorisojäsenen etuihin kuuluu neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Eläinten ystävä -lehti. Perhejäsen ei saa lehteä, vaan se tulee jo jollekin muulle talouden jäsenelle.

Jäsenyys ei velvoita mihinkään.

Mikset liittyisi heti?

Täytä alla oleva lomake (etu- ja sukunimi, sähköposti- ja katuosoite) ja lähetä, niin liityt heti Loviisan kissatalo ry:n sekä SEY:n varsinaiseksi henkilöjäseneksi! Saat laskun vuosijäsenyydestäsi postitse.

Mikäli olet kiinnostunut jostain muusta jäsenmuodosta, ota yhteys sähköpostitse osoitteeseen jasenet@loviisankissatalo.fi.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.