Liity jäseneksi!

Yhdistyksen jäsenenä tuet suoraan paikallista eläinsuojelutoimintaa ja jäsenyydelläsi on todellista vaikutusvaltaa. Jäsenmuotomme ovat tällä hetkellä:

- varsinainen jäsenyys vähintään 15-vuotiaille, vuosimaksu 33 e
- yrityksille ja yhteisöille suunnattu kannatusjäsenyys, vuosimaksu 230 e
- ainaisjäsenyys, kertamaksu 330 e
- perhejäsenyys, vuosimaksu 23 e
- nuorisojäsenyys alle 15-vuotiaille, vuosimaksu 23 e

Yhdistyksemme on Suomen Eläinsuojeluyhdistysten Liiton (SEY) paikallisyhdistys. Kaikki jäsenemme liittyvät automaattisesti myös SEY:yn.  Varsinaisen jäsenen sekä kannatus-, ainais- ja nuorisojäsenen etuihin kuuluu neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Eläinten ystävä -lehti. Perhejäsen ei saa lehteä, vaan se tulee jo jollekin muulle talouden jäsenelle.

Jäsenyys ei velvoita mihinkään.

Mikset liittyisi heti?

Täytä lomake (etu- ja sukunimi, sähköposti- ja katuosoite) ja lähetä, niin liityt heti Loviisan kissatalo ry:n sekä SEY:n varsinaiseksi henkilöjäseneksi! Saat laskun vuosijäsenyydestäsi postitse.

Mikäli olet kiinnostunut jostain muusta jäsenmuodosta, ota yhteys sähköpostitse osoitteeseen jasenet@loviisankissatalo.fi.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.