Yhdistyksen toiminta

Loviisan Kissatalo vastaanottaa ja hoitaa Loviisan seudun löytökissoja ja muita löytöeläimiä. Eläimille pyritään löytämään pysyvä loppuiän koti. Kaikki kotia etsivät käyvät eläinlääkärin tarkastuksessa: ne madotetaan, rokotetaan sekä tarvittaessa steriloidaan.

Syksyllä 2014 aloitimme kauttamme kulkevien kissojen turvamerkinnän.

Yhdistykseltä on saatavissa:

• sovittuina aikoina erilaisia pieniä eläinten hoitotoimia, kuten esim. lääkkeiden anto, kynsien leikkuu tai korvien puhdistus. Hinnat alkaen 10 euroa, jäsenille 20 % alennus.
  • loukku karanneen eläimen kiinni saamiseksi 50 euron panttia vastaan.
  • mikrosirunlukija. Eläimen voi tuoda luettavaksi erikseen sovittuina aikoina.

Varainhankinta

Järjestämme erilaista toimintaa Loviisan seudulla. Esittelemme toimintaamme, pidämme myyjäisiä ja kirpputoreja, otamme osaa erilaisiin tapahtumiin esim. toreilla.