cat-4178329_1280-me.jpg

Anna kissalle rakastava koti!

Kis­sa­ta­lol­la kissat oles­ke­le­vat mukavissa ja läm­pöi­sis­sä si­sä­ti­lois­sa. Mikään ei kui­ten­kaan korvaa omaa, ra­kas­ta­vaa perhettä.

Luovutamme kissatalolta ainoastaan ter­veys­tar­kas­tet­tu­ja, leikattuja ja turvamerkittyjä kissoja. Suurin osa uutta kotia etsivistä kissoista on aikuisia. 


Pentukissoja on adoptoitavana aika ajoin. Jos olet kiinnostunut nimenomaan pennun adoptoimisesta, sinun tulee täyttää pentukissan adoptiolomake. Pentukissojen adoptio etenee ainoastaan lomakkeen täyttämällä.  HUOMIO! TÄLLÄ HETKELLÄ MEILLÄ EI OLE PENTUKISSOJA ADOPTOITAVANA! (Tilanne helmikuu 2021)


Pääset pentukissan adoptiolomakkeeseen TÄSTÄ. 


Kissojen luovutusmaksu on 150€, alv 0%


Päivitämme sivuillemme myös tiedot talteenotetuista eläimistä

Nopeiten tiedot päivittyvät Facebook-sivuillemme.


Mikäli kissatalolla on tilaa, voimme vastaanottaa myös kotia etsiviä lemmikkejä yksityistalouksista. LISÄTIETOJA SAAT soittamalla p. 050 524 69 85 tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse yhdistys@loviisankissatalo.fi

Anna_kissalle_oma_koti-me.png

"Dare to reach out your hand

into the darkness, 

to pull another hand

into the light"

- Norman B. Rice-

Yh­teys­tie­dot

Peikkomäentie 31 / Trollbackavägen 31

07945 KUGGOM, Loviisa


puh. 050 524 6985

yhdistys@loviisankissatalo.fi


Vierailu kis­sa­ta­lol­la

Kissatalo on avoinna vierailijoille vain erikseen sovittuna aikana. Jos haluat tulla käymään, ota meihin aina ensin yhteyttä. 

HUOM! PANDEMIA AIKANA OTAMME KISSATALOLLE VAIN KAKSI VIERAILIJAA KERRALLAAN. HUOLEHDIMME NÄIN SEKÄ VIERAILIJOIDEMME, ETTÄ HENKILÖKUNTAMME TURVALLISUUDESTA.
© Loviisan kissatalo. Kaikki oikeudet pidätetään.