UUTTA KOTIA ETSIVÄT

Antaisitko_kissalle_sijaiskodin_%20(1)-me.png

Anna koti ko­dit­to­mal­leKissatalolla kissat oleskelevat mukavissa ja lämpöisissä sisätiloissa. Mikään ei kuitenkaan korvaa omaa, rakastavaa perhettä.


Luovutamme kissatalolta ainoastaan ter­veys­tar­kas­tet­tu­ja, leikattuja ja turvamerkittyjä kissoja. Luovutusmaksu on 150€, alv 0%


EMME LUOVUTA ARKAA KISSAA (TAI PENTUKISSAA) AINOAKSI KISSAKSI. ARKA KISSA TARVITSEE KESYN KISSAKAVERIN ESIMERKKIÄ OPETELLESSAAN ELÄMÄÄN NORMAALIA KOTIKISSAN ARKEA.


Jos olet kiinnostunut aikuisen kissan adoptiosta, ota suoraan yhteyttä kissatalolle. Yhteystiedot löydät tämän sivun alalaidasta. 


PENTUKISSOJEN ADOPTOINTI

HUOMIO! TÄLLÄ HETKELLÄ MEILLÄ EI OLE PENTUKISSOJA ADOPTOITAVANA (tilanne toukokuu 2021)


Kissanpentuja on adoptoitavissa harvoin. Pennut luovutetaan vain pareittain tai kesyn kissan seuraksi. Pennuille valitaan koti hakemusten perusteella. 


HAKEMUKSEN VOIT TEHDÄ TÄLTÄ SIVULTA ALEMPAA LÖYTYVÄN LOMAKKEEN KAUTTA.

Pentuadoptio etenee ainoastaan lomakkeen täyttämällä. Lomakkeen hakemus on voimassa 3 kuukautta. 
1622273854212_Loviisan_kissatalo_Aura-me.jpg

Omaa kotia etsii... AURA

Aura on pieni sirpakka populaatiokissa, vielä arka tyttö. Hän tarvitsee kissakokemusta omaavan kodin, jossa hänelle annetaan aikaa kesyyntyä ja opetella kotikissan elämää. Kesyn kissakaverin esimerkki on tarpeen, joten Aura luovutetaan vain toisen kissan seuraksi.

1622273854218_Loviisan_kissatalo_Kaarina-me.jpg

Omaa kotia etsii... KAARINA

Kaarina on arka tyttö, po­pu­laa­tio­taus­tai­nen hänkin. Ihmistä kohtaan kiltti, mutta vielä kovin epäileväinen. Kaarina tarvitsee uudessa kodissaan kesyn kissakaverin oppaakseen harjoitellessaan kotikissan elämää. Kissakokemusta omaava koti on Kaarinalle eduksi.

1622273854111_Loviisan_kissatalo_Noora-Lotta-me.jpg

Omaa kotia etsii... NOORA-LOTTA

Noora-Lotta on vielä arka, Kaarinan ja Auran tavoin populaatiosta pelastettu. Noora-Lotta vasta opettelee ihmiseen luottamista ja tarvitsee siihen apua uuden kodin kesyltä kissakaverilta. Kissakaverin lisäksi hän tarvitsee uudelta perheeltään kissakokemusta ja aikaa sekä ohjausta sopeutuakseen kotikissan elämään.

1623757943753_Loviisan_kissatalo_Triumph-me.jpg

Omaa kotia etsii... TRIUMPH

Triumph on kesy ja ystävällinen poikakissa, arviolta 3-5 vuotias. Hän etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. 

Vaikka Triumph onkin ystävällinen kaikkia tapaamiaan ihmisiä kohtaan, muiden kissojen seurassa hänellä on mennyt syystä jos toisesta herne hieman syvemmälle sieraimeen.  Tämän vuoksi hän oletettavasti sopisi paremmin perheen ainoaksi kissaksi. 

Olisiko sinun sydämessä Triumphin mentävä aukko?

1623777365260_20210612_084944-me.jpg

Omaa kotia etsii... MIKE

Mike on nuori, vielä arka po­pu­laa­tio­taus­tai­nen kissa, joka etsii kissakokemusta omaavaa kotia. Hänen opettelunsa kesykissan tavoille on vasta alussa ja siihen prosessiin hän tarvitsee aikaa ja rauhaa sekä ehdottomasti kesyn kissakaverin opastusta.

Mike on reipastunut kissatalla ilahduttavasti ja on varovaisen utelias ihmisten touhuja kohtaan. Hän on kärsi talolle tullessaan todella huonossa kunnossa olevasta turkista ja sen vuoksi herra on parturoitu kesäkuntoon. Nyt kun takut ja huopaumat eivät enää kiristä ihoa, voi kesästäkin nauttia ja alkaa odottelemaan ikiomaa ihmistä, jolla on kärsivällisyyttä ja halua sitoutua kesytysprosessiin.

Bokeh, green and yellow, abstract, spots, dotty, light, happy, bokeh effect, light bokeh

PEN­TU­KIS­SAN ADOP­TIO­LO­MA­KE - BLANKETT FÖR ADOPTION AV KATTUNGAR

JOS OLET KIINNOSTUNUT PENTUKISSAN ADOPTOINNISTA TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE.

 

OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ SOPIVAN PENTUEHDOKKAAN LÖYTYESSÄ. ENNEN VARSINAISTA ADOPTIOTA SOVITAAN ERITYINEN TUTUSTUMISKÄYNTI.


PENTUKISSOJA EI KOSKAAN LUOVUTETA AINOAKSI KISSAKSI. LOMAKKEEN TÄYTTÄMÄLLÄ SIIRRYTTE JONOON. LOMAKKEEN TÄYTTÄMINEN EI VÄLTTÄMÄTTÄ TARKOITA SITÄ, ETTÄ JUURI TEILLE LÖYTYY SOPIVA PENTU TAI ETTÄ PENTUJA RIITTÄÄ KAIKILLE HAKIJOILLE. LOMAKE ON VOIMASSA 3 KUUKAUTTA SEN TÄYTTÄMISESTÄ.


Är du intresserad av att adoptera en kattunge? Fyll i den här blanketten och vi tar kontakt med dig då vi har någon bra kandidat. Innan själva adoptionen kommer vi överens om ett besök där vi får träffa dig och du kattungen.


Vi överlämnar aldrig kattungar som enda katt. Genom att fylla i blanketten ställs du i kö. Att du fyller i blanketten betyder inte automatiskt att vi ha en lämplig kattunge till just dig eller att det finns tillräckligt med kattungar till alla som vill ha. Blanketten gäller tre månader efter att den blivit ifylld.* Pakollinen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Yh­teys­tie­dot

Peikkomäentie 31 / Trollbackavägen 31

07945 KUGGOM, Loviisa


puh. 050 524 6985

yhdistys@loviisankissatalo.fi


Vierailu kis­sa­ta­lol­la

Kissatalo on avoinna vierailijoille vain erikseen sovittuna aikana. Jos haluat tulla käymään, ota meihin aina ensin yhteyttä. 

HUOM! PANDEMIA AIKANA OTAMME KISSATALOLLE VAIN KAKSI VIERAILIJAA KERRALLAAN. HUOLEHDIMME NÄIN SEKÄ VIERAILIJOIDEMME, ETTÄ HENKILÖKUNTAMME TURVALLISUUDESTA.
© Loviisan kissatalo. Kaikki oikeudet pidätetään.