UUTTA KOTIA ETSIVÄT

Antaisitko_kissalle_sijaiskodin_%20(1)-me.png

Anna koti ko­dit­to­mal­leKissatalolla kissat oleskelevat mukavissa ja lämpöisissä sisätiloissa. Mikään ei kuitenkaan korvaa omaa, rakastavaa perhettä.


Luovutamme kissatalolta ainoastaan ter­veys­tar­kas­tet­tu­ja, leikattuja ja turvamerkittyjä kissoja. Luovutusmaksu on 150€, alv 0%


EMME LUOVUTA ARKAA KISSAA (TAI PENTUKISSAA) AINOAKSI KISSAKSI. ARKA KISSA TARVITSEE KESYN KISSAKAVERIN ESIMERKKIÄ OPETELLESSAAN ELÄMÄÄN NORMAALIA KOTIKISSAN ARKEA.


Jos olet kiinnostunut aikuisen kissan adoptiosta, ota suoraan yhteyttä kissatalolle. Yhteystiedot löydät tämän sivun alalaidasta. 


PENTUKISSOJEN ADOPTOINTI

HUOMIO! TÄLLÄ HETKELLÄ MEILLÄ EI OLE PENTUKISSOJA ADOPTOITAVANA (tilanne huhtikuu 2021)


Kissanpentuja on adoptoitavissa harvoin. Pennut luovutetaan vain pareittain tai kesyn kissan seuraksi. Pennuille valitaan koti hakemusten perusteella. 


HAKEMUKSEN VOIT TEHDÄ TÄLTÄ SIVULTA ALEMPAA LÖYTYVÄN LOMAKKEEN KAUTTA.

Pentuadoptio etenee ainoastaan lomakkeen täyttämällä. Lomakkeen hakemus on voimassa 3 kuukautta. 
1620568724285_Poika-me.png

Omaa kotia etsii... POIKA (Miun kanssa)

-POIKA ON VARATTU-

Poika, ihana ja kesy hurmuri etsii uutta kotia yhdessä kaverinsa Miun kanssa. Tämä mustavalkoinen nuori kissapoika on sosiaalinen ja  leikkisä. Poika etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä.

Poika ja Miu ovat eläneet koko elämänsä yhdessä ja luonnollisesti lähtevät uuteen kotiin ainoastaan parivaljakkona.

1620569242056_Miu-me.png

Omaa kotia etsii... MIU (Pojan kanssa)

- MIU ON VARATTU-

Saammeko esitellä... mustavalkoisen hurmuri-parivaljakkomme toinen osapuoli - Miu, poikakissa hänkin.

Miu on Pojan tavoin kesy, utelias ja sosiaalinen. Tämä kaksikko tulee varmasti hurmaamaan uuden perheensä ihmiset välittömästi. Myös Miu etsii kotia itsestään riippumattomista syistä. Uuteen kotiin hän muuttaa siis ainoastaan Pojan kanssa.

Bokeh, green and yellow, abstract, spots, dotty, light, happy, bokeh effect, light bokeh

PEN­TU­KIS­SAN ADOP­TIO­LO­MA­KE - BLANKETT FÖR ADOPTION AV KATTUNGAR

JOS OLET KIINNOSTUNUT PENTUKISSAN ADOPTOINNISTA TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE.

 

OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ SOPIVAN PENTUEHDOKKAAN LÖYTYESSÄ. ENNEN VARSINAISTA ADOPTIOTA SOVITAAN ERITYINEN TUTUSTUMISKÄYNTI.


PENTUKISSOJA EI KOSKAAN LUOVUTETA AINOAKSI KISSAKSI. LOMAKKEEN TÄYTTÄMÄLLÄ SIIRRYTTE JONOON. LOMAKKEEN TÄYTTÄMINEN EI VÄLTTÄMÄTTÄ TARKOITA SITÄ, ETTÄ JUURI TEILLE LÖYTYY SOPIVA PENTU TAI ETTÄ PENTUJA RIITTÄÄ KAIKILLE HAKIJOILLE. LOMAKE ON VOIMASSA 3 KUUKAUTTA SEN TÄYTTÄMISESTÄ.


Är du intresserad av att adoptera en kattunge? Fyll i den här blanketten och vi tar kontakt med dig då vi har någon bra kandidat. Innan själva adoptionen kommer vi överens om ett besök där vi får träffa dig och du kattungen.


Vi överlämnar aldrig kattungar som enda katt. Genom att fylla i blanketten ställs du i kö. Att du fyller i blanketten betyder inte automatiskt att vi ha en lämplig kattunge till just dig eller att det finns tillräckligt med kattungar till alla som vill ha. Blanketten gäller tre månader efter att den blivit ifylld.* Pakollinen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Yh­teys­tie­dot

Peikkomäentie 31 / Trollbackavägen 31

07945 KUGGOM, Loviisa


puh. 050 524 6985

yhdistys@loviisankissatalo.fi


Vierailu kis­sa­ta­lol­la

Kissatalo on avoinna vierailijoille vain erikseen sovittuna aikana. Jos haluat tulla käymään, ota meihin aina ensin yhteyttä. 

HUOM! PANDEMIA AIKANA OTAMME KISSATALOLLE VAIN KAKSI VIERAILIJAA KERRALLAAN. HUOLEHDIMME NÄIN SEKÄ VIERAILIJOIDEMME, ETTÄ HENKILÖKUNTAMME TURVALLISUUDESTA.
© Loviisan kissatalo. Kaikki oikeudet pidätetään.