1633177491693_uutta_kotia_etsivat_kissat_loviisan_kissatalo-me.png

ANNA KOTI KO­DIT­TO­MAL­LE

Kis­sa­ta­lol­la kissat oles­ke­le­vat mukavissa ja läm­pöi­sis­sä si­sä­ti­lois­sa. Mikään ei kui­ten­kaan korvaa omaa, ra­kas­ta­vaa perhettä.

Luovutamme kissatalolta ainoastaan ter­veys­tar­kas­tet­tu­ja, leikattuja ja turvamerkittyjä kissoja. Luovutusmaksu on 150€ (alv 0%).


EMME LUOVUTA ARKAA KISSAA (TAI PENTUKISSAA) AINOAKSI KISSAKSI. ARKA KISSA TARVITSEE KESYN KISSAKAVERIN ESIMERKKIÄ OPETELLESSAAN ELÄMÄÄN NORMAALIA KOTIKISSAN ARKEA.


Jos olet kiinnostunut aikuisen kissan adoptiosta, voit sopia esittelyajan puh. 044 544 2671 / Maria Lempinen. Voit joko soittaa tai jättää viestin. Muistathan, että meillä ei ole jatkuvaa puhelinpäivystystä, joten emme aina voi vastata puheluusi välittömästi. Mikäli et tavoita meitä, jätäthän tekstiviestin.


PENTUKISSOJEN ADOPTOINTI

Kissanpentuja on adoptoitavissa harvoin. Pennut luovutetaan vain pareittain tai kesyn kissan seuraksi. Pennuille valitaan koti hakemusten perusteella.


HAKEMUKSEN VOIT TEHDÄ TÄLTÄ SIVULTA ALEMPAA LÖYTYVÄN LOMAKKEEN KAUTTA.

Pentuadoptio etenee ainoastaan lomakkeen täyttämällä. Lomakkeen hakemus on voimassa 3 kuukautta.


UUTTA KOTIA ETSIVÄT

1638119118446_Loviisan_kissatalo_kotia_etsii_Soot%20(2)-me.png

Omaa kotia etsii... SOOT

Ihastuttava Soot etsii ikiomaa ihmistä, jolla olisi aikaa tehdä hiljalleen tuttavuutta tämän vielä hieman aran tytön kanssa.

Soot on kiltti ja reipastunut talolla kovasti, mutta silti hän tarvitsee vielä aikaa täyttääkseen kesyn kotikissan saappaat. Soot kaipaisikin kesyn kissakaverin seuraa ja opastusta.

Soot tykkää leikkiä ja seurailee ihmisen puuhia kiinnostuneena. Siivouspuuhissa hän on mitä tarkkasilmäisin työnjohtaja ja laaduntarkkailija. Olisiko Sinulla tarjota Sootille rakastava ja ymmärtäväinen koti?


Sovi esittelyaika: puh. 044 544 2671 / Maria Lempinen


1629824588746_Loviisan_kissatalo_kotia_etsii_Torsten-me.jpg

Omaa kotia etsii... TORSTEN

Torsten on kiltti, mutta vielä arka poikakissa. Hän tarvitsee ymmärtäväisen, kissakokemusta omaavan kodin, jossa voi rauhassa totutella kotikissan tavoille. Oman ihmisen tulee ymmärtää, että piilopaikasta kurkistelukin on ok, mutta matka kohti seuraavia edistysaskelia ei tapahdu itsestään, vaan sen eteen on sitouduttava tekemään töitä hellästi ja määrätietoisesti.

Kesy kissakaveri on Torstenille tarpeen.


Sovi esittelyaika: puh. 044 544 2671 / Maria Lempinen

1635850686078_Kotia_etsii_Venus_Loviisan_kissatalo-me.png

Omaa kotia etsii... VENUS

-VENUS ON VARATTU-

Venus on populaatiosta pelastettu poikakissa. Hän on kookas ja lempeän oloinen kisu, joka ei turhia hötkyile. Varauksellisuutta ihmistä kohtaan on, mutta myös positiivista uteliaisuutta. 

Rauhallinen lähestyminen ja herkut ovat sulattaneet pahinta jännitystä pois tästä mainiosta raitapaidasta. Uskomme, että oikeanlaisessa kodissa hänestä kuoriutuu ajan mittaan vielä mitä ihanin kotikissa, omilla ehdoillaan. Kesyn kissakaverin seura on Venukselle tarpeen.


Sovi esittelyaika: puh. 044 544 2671 / Maria Lempinen

1631381178795_Loviisan_kissatalo_omaa_kotia_etsii_Yoda-me.jpg

Omaa kotia etsii...YODA

Yoda on arka tyttökissa, joka tarvitsee kissakokemusta omaavan kodin. Uuden kodin ihmisten tulee olla kärsivällisiä, päättäväisiä ja sitoutuneita tämän arkajalan kesyttämiseen. Kesyn kissakaverin esimerkki olisi Yodalle ensiarvoisen tärkeä.

Olisiko juuri sinun kissakokemuksesi avain Yodan onnelliseen loppuelämään ihan oikeana kotikissana? 


Sovi esittelyaika: puh. 044 544 2671 / Maria Lempinen

1635149729222_Kotia_etsii_Dahlia_Loviisan_kissatalo%20(1)-me.png

Omaa kotia etsii... DAHLIA

Dahlian pennut muuttivat juuri omiin koteihinsa ja nyt, emon velvollisuudet hoidettuaan, on hänen aikansa etsiä ikiomaa kotia.

Dahlia on rauhallinen ja ympäristöään tarkkaileva tyttökissä, jolla on vielä omat varauksensa ihmistä kohtaan.  Positiivisella tavalla päättäväinen oma ihminen auttaa varmasti häntä pääsemään näistä varauksista eroon. Olisitko sinä sellainen ihminen?

Dahlialle olisi hyötyä omasta kissakaverista.


Sovi esittelyaika: puh. 044 544 2671 / Maria Lempinen

1635149106017_Kotia_etsii_Noriko_Loviisan_kissatalo%20(1)-me.png

Omaa kotia etsii... NORIKO

-NORIKO ON VARATTU-

Noriko on kiltti tyttökissa, mutta vielä hieman varauksellinen ihmistä kohtaan.  Lähestyminen ja silittely on Norikolle ok, mutta sen tulee tapahtua rauhallisesti ja hänen ehdoillaan. Oikealainen huomio ja rohkaisu saa hänet varmasti reipastumaan nopeastikin.

Norikollekin olisi eduksi jos uudessa kodissa olisi oma kissakaveri.


Sovi esittelyaika: puh. 044 544 2671 / Maria Lempinen

Bokeh, green and yellow, abstract, spots, dotty, light, happy, bokeh effect, light bokeh

PEN­TU­KIS­SAN ADOP­TIO­LO­MA­KE - BLANKETT FÖR ADOPTION AV KATTUNGAR

JOS OLET KIINNOSTUNUT PENTUKISSAN ADOPTOINNISTA TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE.

 

OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ SOPIVAN PENTUEHDOKKAAN LÖYTYESSÄ. ENNEN VARSINAISTA ADOPTIOTA SOVITAAN ERITYINEN TUTUSTUMISKÄYNTI.


PENTUKISSOJA EI KOSKAAN LUOVUTETA AINOAKSI KISSAKSI. LOMAKKEEN TÄYTTÄMÄLLÄ SIIRRYTTE JONOON. LOMAKKEEN TÄYTTÄMINEN EI VÄLTTÄMÄTTÄ TARKOITA SITÄ, ETTÄ JUURI TEILLE LÖYTYY SOPIVA PENTU TAI ETTÄ PENTUJA RIITTÄÄ KAIKILLE HAKIJOILLE. LOMAKE ON VOIMASSA 3 KUUKAUTTA SEN TÄYTTÄMISESTÄ.


Är du intresserad av att adoptera en kattunge? Fyll i den här blanketten och vi tar kontakt med dig då vi har någon bra kandidat. Innan själva adoptionen kommer vi överens om ett besök där vi får träffa dig och du kattungen.


Vi överlämnar aldrig kattungar som enda katt. Genom att fylla i blanketten ställs du i kö. Att du fyller i blanketten betyder inte automatiskt att vi ha en lämplig kattunge till just dig eller att det finns tillräckligt med kattungar till alla som vill ha. Blanketten gäller tre månader efter att den blivit ifylld.* Pakollinen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Yh­teys­tie­dot

Peikkomäentie 31 / Trollbackavägen 31

07945 KUGGOM, Loviisa


puh. 050 524 6985

yhdistys@loviisankissatalo.fi


Kissojen esittelyt adoptiota harkitseville puh. o44 544 2671 / Maria Lempinen


Vierailut kis­sa­ta­lol­la

Kissatalo on avoinna vierailijoille vain erikseen sovittuna aikana. Jos haluat tulla käymään, ota meihin aina ensin yhteyttä. 


Myös loukkujen lainauksesta tulee sopia etukäteen. 


© Loviisan kissatalo. Kaikki oikeudet pidätetään.