LOVIISAN KISSATALO RY

Lovisa katthus rf

Anna koti kodittomalle

Luovutamme kissatalolta ainoastaan ter­veys­tar­kas­tet­tu­ja, leikattuja ja turvamerkittyjä kissoja. Suurin osa kissoista on aikuisia. Luovutusmaksu on 250 e (alv 0%).

Emme luovuta arkaa kissaa tai pentukissaa perheen ainoaksi kissaksi. Arka kissa tarvitsee kesyn kissakaverin esimerkkiä opetellessaan elämään normaalia kotikissan arkea.

Adoptoitaviin kissoihin tutustumiset tulee sopia etukäteen, jotta joku yhdistyksen jäsenistä on paikalla esittelemässä asukkejamme. Kissojen esittelyajat kissatalolla asuvia kissoja koskien voit sopia soittamalla tai lähettämällä viestin 050 524 6985 / Ann-Sofi. Mikäli et tavoita häntä soittamalla, jätäthän viestin.

Sijaiskodeissa oleviin kissoihin voi tutustua sopimalla tapaamisen suoraan sijaiskodin kanssa. Yhteystiedot sijaiskotiin on mainittu kotia etsivän kissan kohdalla. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa viestin osoitteeseen sijaiskodit(a)loviisankissatalo.fi.

Aikuisen kissan adoptointi

Jos olet kiinnostunut aikuisen kissan adoptiosta, ota meihin yhteyttä! Voit joko soittaa tai jättää viestin.

Muistathan, että meillä ei ole jatkuvaa puhelinpäivystystä, joten emme aina voi vastata puheluusi välittömästi. Mikäli et tavoita meitä, jätäthän tekstiviestin.

Pentukissan adoptointi

Kissanpentuja on adoptoitavissa harvoin. Pennut luovutetaan vain pareittain tai kesyn kissan seuraksi. Pennuille valitaan koti hakemusten perusteella.

Hakemuksen voit jättää tältä sivulta alempaa löytyvän lomakkeen kautta. Pentuadoptio etenee ainoastaan lomakkeen täyttämällä. Lomakkeen hakemus on voimassa 3 kuukautta.


Kotia etsii...
TESLA

Tesla on noin 2-3-vuotias vielä melko arka poikakissa.  Kesyyntyäkseen hän tarvitsee kissakaveria tuekseen myös uudessa kodissa.

Tesla asuu Kissatalolla ja luovutusmaksu on 250 e (0% alv).

Kotia etsii...
FABIOLA

Fabiola on arviolta 2-3 vuotias neitokainen, joka on vielä kovin arka.  Hän tarvitsee ehdottomasti tukea ja turvaa kesystä kissasta ja kodin, jossa on kokemusta aroista kissoista. Fabiolan kodin tulee sitoutua vuosittaisiin Fabiolan hampaiden kontrolliin eläinlääkärillä.

Fabiola asustaa Kissatalolla, luovutusmaksu 250 e (0 % alv).

Kotia etsii...
JACE

Jace on nuori, vajaan vuoden ikäinen tyttönen, joka on kesyyntynyt hienosti ja on valmis uuteen kotiin. Tarvitsee kodissa leikkikaveria,  joten voi muuttaa myös yhdessä esim Jassen  tai isähahmo Iso-Jukan kanssa.

Jace asuu Kissatalolla ja luovutusmaksu on 250 e (0% alv).

Kotia etsii...
ISO-JUKKA

Iso-Jukka on noin 3-4 vuotias komea poika.  Jukka on vielä melko varautunut, joten kaipaa kissakaveria.  Hän muuttaisi mielellään uuteen kotiin vaikkapa Jace-tytön kanssa.

Iso-Jukka asuu Kissatalolla ja luovutusmaksu on 250 e (0% alv).

Kotia etsii...
PALOMA

Paloma on nuori aikuinen, noin 2-3 vuotias.  Hän tuli kissatalolle kolmen pentunsa kanssa ja etsii nyt omaa kotia.  Paloma on vielä melko varautunut mutta kiltti, ja kaipaa toisen kissan tukea myös uudessa kodissa.

Paloma asuu Kissatalolla ja luovutusmaksu on 250 e (0% alv).

Kotia etsii...
RIKU

Parivuotias Riku-poika asuu tällä hetkellä sijaiskodissa. Hän tarvitsee kodin, jossa on vankka kokemus aroista kissoista. 

Rikun luovutusmaksu on 250 e (0% alv).

Kotia etsii...
FANNY

Fanny on nuorehko, arviolta 2-3 vuotias tyttö, ujo, rauhallinen ja silitettävä. Fanny sopinee parhaiten rauhalliseen kotiin, aikuisen ihmisen ystäväksi.  Fannyn kodin tulee sitoutua vuosittaisiin Fannyn hampaiden kontrolliin eläinlääkärissä.

Fanny asuu Kissatalolla ja luovutusmaksu on 250 e (0% alv).

Kotia etsii...
JASSE

Jasse on vajaan vuoden ikäinen pikkuherra.  Hän on kesyyntynyt kissatalolla erittäin hyvin joten on täysin valmis uuteen kotiin.  Tarvitsee ehdottomasti leikkikaverin myös uudessa kodissa.  Voi muuttaa myös yhdessä jonkun sisaruksena kanssa. 

Jasse asuu Kissatalolla ja luovutusmaksu on 250 e (0% alv).

Kotia etsii...
MAVROS

Mavros on parivuotias tyttökissa, joka on kiltti, mutta varsin arka.  Hän kaipaa aroista kissoista kokenutta kotia.

Mavros asuu sijaiskodissa ja luovutusmaksu on 250 e (0% alv).

Kotia etsii...
MATTHEW

Matthew on nimestään huolimatta nuorehko, 1-2 v tyttö, joka on vielä kovin arka ja syrjäänvetäytyvä.  Hän tarvitsee mielellään kesyn, kiltin kissan tukea ja kissakokenutta kotia.

Mattie asuu sijaiskodissa ja luovutusmaksu on 250 e (0% alv).

Kotia etsii...
JOLENE JA JYSKY

Jolene on parivuotias emokissa ja Jysky alle vuoden ikäinen pikkupoika. He etsivät kotia joko yhdessä, toisen kissan seuraksi tai Jysky voi muuttaa yhdessä Jacen tai Jassen kanssa.

Kummatkin asuvat Kissatalolla ja luovutusmaksu on 250 e per kissa (0% alv).

Kotia etsii...
REN

Ren on vuoden ikäinen tyttönen, joka on rohkaistunut kovasti kissatalolla asuessaan.  Leikkii mielellään ja nenän päästäkin saa jo hipsuttaa.  Ren tarvitsee reippaan kissakaverin.

Ren asuu Kissatalolla ja luovutusmaksu on 250 e (0% alv).


Jos olet kiinnostunut pentukissan adoptoinnista, täytä alla oleva lomake.

Olemme sinuun yhteydessä sopivan pentuehdokkaan löytyessä. Ennen varsinaista adoptiota sovitaan erityinen tutustumiskäynti.

Pentukissoja ei koskaan luovuteta ainoaksi kissaksi. Lomakkeen täyttämällä siirrytte jonoon. Lomakkeen täyttäminen ei välttämättä tarkoita sitä, että juuri teidän perheeseenne löytyy sopiva pentu tai että pentuja riittää kaikille sellaisen haluaville. Lomake on voimassa kolme (3) kuukautta sen täyttämisestä.

Är du intresserad av att adoptera en kattunge? Fyll i den här blanketten och vi tar kontakt med dig då vi har någon bra kandidat.

Innan själva adoptionen kommer vi överens om ett besök där vi får träffa dig och du kattungen.

Vi överlämnar aldrig kattungar som enda katt. Genom att fylla i blanketten ställs du i kö. Att du fyller i blanketten betyder inte automatiskt att vi ha en lämplig kattunge till just dig eller att det finns tillräckligt med kattungar till alla som vill ha. Blanketten gäller tre månader efter att den blivit ifylld.