Tervetuloa Loviisan Kissatalon kotisivuille!

Ter­ve­tu­loa LOVIISAN KIS­SA­TA­LON sivuille!

Yh­dis­tyk­sem­me tekee eläin­suo­je­lu­työ­tä va­paa­eh­tois­voi­min. Näiltä sivuilta löydät kaikki pysyvää kotia etsivät eläimemme kuvineen sekä tietoa yh­dis­tyk­ses­tä ja sen toi­min­nas­ta.

FurFreeEurope-kansalaisaloite tarvitsee allekirjoituksia, tule auttamaan!

JÄTÄ OMA TAS­SUN­JÄL­KE­SI - AL­LE­KIR­JOI­TA JA VAIKUTA!

FUR FREE EUROPE -kan­sa­lais­aloi­te tarvitsee lisää al­le­kir­joi­tuk­sia! Nyt on aika vaikuttaa ja auttaa edis­tä­mään eläinten parempaa kohtelua ja oikeutta ar­vok­kaa­seen elämään. Oletko jo al­le­kir­joit­ta­nut?

Mikä  FUR FREE EUROPE  -kan­sa­lais­aloi­te?

Eu­roop­pa­lai­nen kan­sa­lais­aloi­te Fur Free Europe vaatii EU:ta:
  • kiel­tä­mään tur­kis­tar­hauk­sen ja
  • kiel­tä­mään tur­kis­tar­hoil­ta peräisin olevien turkisten myynnin EU:ssa

Tur­kis­tar­hoil­la eläimet elävät ahtaissa oloissa pienissä karuissa häkeissä, joissa ne kärsivät muun muassa ste­reo­tyyp­pi­ses­tä käyt­täy­ty­mi­ses­tä, kan­ni­ba­lis­mis­ta ja monista sai­rauk­sis­ta. Tur­kis­tar­hoil­la eläinten hy­vin­voin­ti ei voi toteutua.


Eläinten ei pitäisi koskaan elää häkeissä, ja pe­rus­luon­teel­taan villien eläinten häk­ki­kas­va­tus ei ole mitään muuta kuin ää­rim­mäis­tä julmuutta. Eläinten pitäminen ja tap­pa­mi­nen pelkkää tur­kis­tuo­tan­toa varten ei ole eet­ti­ses­ti hy­väk­syt­tä­vää. 


Tehdään yhdessä historiaa! Auta nyt ja al­le­kir­joi­ta aloite. Fur Free Europe ei ole pelkkä vetoomus. Kun saa­vu­tam­me miljoona vah­vis­tet­tua al­le­kir­joi­tus­ta, Euroopan komissio on vel­vol­li­nen ottamaan aloitteen kä­sit­te­lyyn ja ryhtymään toimiin.


LUE LISÄÄ JA AL­LE­KIR­JOI­TA TÄSTÄ!

1631382954453_Muista_rekisteroida_turvasiru_Loviisan_kissatalo.jpg-me

Hanki ve­loi­tuk­se­ton turvasiru kis­sal­le­si!

LOVIISAN KIS­SA­TA­LON JA LOVIISAN KAU­PUN­GI­NE­LÄIN­LÄÄ­KÄ­RIN YHTEINEN KISSOJEN SI­RU­TUS­KAM­PAN­JA JATKUU EDELLEEN!

Kissojen VELOITUKSETON TURVASIRUTUS-kampanjamme Loviisan kau­pun­gi­ne­läin­lää­kä­rin luona jatkuu! Mikäli kissallasi ei  vielä ole turvasirua, toimi alla olevien ohjeiden mukaan:


- Varaa aika Loviisan kaupungin eläinlääkärille (Länsikaari 2) tavalliseen tapaan puhelimitse tai verkkopalvelusta  


- Ilmoita vastaanotolla halustasi siruttaa kissasi ja täytä vastaanotolta löytyvä tietolomake selkeällä käsialalla. Huom! Veloituksettoman sirutuksen voi pyytää tehtäväksi vain muut toimenpiteen yhteydessä! Pelkkään veloituksettomaan sirutukseen ei siis voi varata aikaa


- Loviisan kissatalo rekisteröi sirun pienellä viiveellä suomalaiseen Turvasiru.fi -rekisteriin. Omistajan tulee ilmoittaa rekisteröintiä varten sekä puhelinnumeronsa, että sähköpostinsa.


Veloitukseton sirutustarjous on voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin siruja riittää.


Veloitukseton sirutus on yh­teis­työ­pro­jek­tim­me Loviisan kau­pun­gi­ne­läin­lää­kä­rin kanssa. Kissatalo tarjoaa sirun & sen rekisteröinnin ja kau­pun­gi­ne­läin­lää­kä­ri sirutustoimenpiteen. 

Veloitukseton sirutus ei koske kasvatuspentueita.


TURVASIRU auttaa mikäli kissasi pääsee karkuun. Rekisteröidyn sirun avulla sinuun saadaan yhteys ja saat rakkaan perheenjäsenesi takaisin kotiin.


Kissan pissaongelmat täytyy aina selvittää

Kissan pis­saon­gel­mat syyniin!

Miksi kissa alkaa pis­sai­le­maan ei-toi­vot­tui­hin paik­koi­hin?

Eläinsuojista uusiin koteihin lähtevillä kissoilla esiintyy helposti vääriin paikkoihin pissailua. Harmittavan usein hutipissailun syytä ei selvitetä, koska se mielletään huonoksi käyttäytymiseksi ja protestoinniksi ja ihmisen ensimmäinen reaktio on kiukku. Laatikon ohi pissaaminen kertoo kuitenkin lähes aina kissan kivusta tai stressistä ja kissan tarpeesta saada välitöntä eläinlääkärin apua.


Kissan pissaongelmien syyt ovat moninaisia ja usein yllättäviäkin. Tee kissallesi palvelus ja selvitä mitä se yrittää sinulle viestiä! Useimmat ongelmat ovat helposti hoidettavissa. Kissa ei pissaile vääriin paikkoihin osoittaakseen mieltään!


Tutustu sinäkin Auttamisesta arkea -palveluun!

Ha­lui­sit­ko tehdä aut­ta­mi­ses­ta arkea?

ANNA LAHJOITUS LAHJAKSI - VAS­TAA­NOT­TA­JA SAA PÄÄTTÄÄ HY­VÄN­TE­KE­VÄI­SYYS­KOH­TEEN OMIEN ARVOJENSA PE­RUS­TEEL­LA!

Meidänkin yhdistyksemme on mukana AUTTAMISESTA ARKEA -palvelun lahjoituskohteena. Tällä hetkellä lahjoitusten tekeminen on mahdollista vain yrityksille, mutta yksityishenkilöiden lah­joi­tus­mah­dol­li­suus on tulossa pian mukaan. Voit halutessasi tilata palvelun omilla sivuilla sähköpostiisi tiedon, milloin tämä tapahtuu ja tutustua siihen, kuinka palvelu toimi https://auttamisestaarkea.fi


Yksityinen henkilö voi kuitenkin tehdä jo nyt omien arvojensa mukaisia ostosvalintoja VALITSE SYDÄMELLÄ -verkkokaupassa ja ohjata samalla varoja valitsemaansa hy­vän­te­ke­väi­syys­koh­tee­seen. Alustalta löytyy paikallisia yrityksiä ympäri Suomen. Palveluostokset ovat aina normaalihintaisi (tai halvempia), eikä niihin ole lisätty lahjoituslisää. 


Valise sinäkin sydämellä ja tee auttamisesta arkea!Mitä etsit?

Keltaoranssi kissa kurkistaa revityn paperiarkin kolosta.

TAL­TEE­NO­TE­TUT ELÄIMET

Ajantasaisimmat tiedot talteenotetuista eläimistä löydät 

Facebook-sivuiltamme.

Tiedot päivittyvät myös tähän galleriaan, mutta pienellä viiveellä.


KATSO TALTEENOTETUT ELÄIMET!

Antaisitko_kissalle_sijaiskodin_%20(1).png-me

UUTTA KOTIA ETSIVÄT

Kissatalolla kissat oleskelevat mukavissa ja lämpöisissä sisätiloissa. Mikään ei kuitenkaan korvaa omaa, rakastavaa perhettä. 


TUTUSTU OMAA KOTIA ETSIVIIN!


Haluatko_ojentaa_auttavan_tassusi.png-me

LAHJOITA

Yhdistyksellämme on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/1689 alk. 1.1.2022 yhdistyksen varainkeruuta varten.


LAHJOITUSTAVAT - NÄIN VOIT AUTTAA


Liity_kissatalon_jaseneksi.png-me

TER­VE­TU­LOA JÄSENEKSI!

Jäsenenä tuet suoraan paikallista eläinsuojelutyötä. Jokainen on tervetullut joukkoomme!


LUE LISÄÄ JÄSENYYDESTÄ JA LIITY!

Tulisitko_kissakummiksi%20(1).png-me

SINUSTAKO KIS­SA­KUM­MI?

Kissatalolla elää muutamia kissoja, joiden kotiuttaminen on erilaisista syistä haastavaa ja voi kestää pitkään. Haemme tälläisille kissoille kissakummeja.


LUE LISÄÄ KIS­SA­KUM­MI­TOI­MIN­NAS­TA!

Liity_aktiiviksi_kissatalolle%20(1).png-me

OSALLISTU KIS­SA­TA­LON ARKEEN

Kissatalolla huolehditaan eläimistä vuoden jokaisena päivänä kalenteriin katsomatta. Lahjoita aikaasi ja liity aktiivien joukkoon! 


TUTUSTU VAPAAEHTOISTEN TOIMINTAAN!

Antaisitko_kissalle_sijaiskodin_.png-me

SI­JAIS­KO­TI­TOI­MIN­TA

Sijaiskoti on nimensä mukaisesti koti, jossa kissaa hoidetaan siihen saakka kunnes sille löytyy oma, loppuelämän koti. Sijaiskodissa kissa saa kuntoutua ja toipua koettelemuksistaan, tervehtyä ja opetella elämää perheenjäsenenä.


KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Mita_tehda_kun_kissa_katoaa.png-me

KUN LEMMIKKI KATOAA

Voit ilmoittaa kadonneesta lemmikistäsi meille. Kuvallinen ilmoitus yhteystietoineen on aina paras. 

Katso alta tarkemmat ohjeet!


OHJEITA JA LINKKEJÄ!

Löydät meidät täältä

Peikkomäentie 31

07945 KUGGOM, LOVIISA


KISSATALO ON AVOINNA VIERAILIJOILLE VAIN SOPIMUKSEN MUKAAN!

Yh­teys­tie­dot

Peikkomäentie 31 / Trollbackavägen 31

07945 KUGGOM, Loviisa


puh. 050 524 6985 / Ann-Sofi

yhdistys@loviisankissatalo.fi


Vierailut kis­sa­ta­lol­la

Kissatalo on avoinna vierailijoille vain erikseen sovittuna aikana. Jos haluat tulla käymään, ota meihin aina ensin yhteyttä. 


Myös loukkujen lainauksesta tulee sopia etukäteen. 


© Loviisan kissatalo. Kaikki oikeudet pidätetään.