20200515_130439-me.jpg

TIETOA MEISTÄ

Loviisan kissatalo ry Lovisa katthus rf on  pe­rus­tet­tu vuonna 2012 tur­vaa­maan kis­sa­ta­lon toimintaa.

Yhdistyksen pääasiallinen toiminta keskittyy Loviisan seudun löytökissojen vastaanottamiseen, hoitamiseen ja kotiuttamiseen. Eläimille pyritään löytämään pysyvä loppuelämän koti.

Loviisan kissatalo on sekä Loviisan kaupungin, että Lapinjärven kunnan talteenottopaikka kissoille, koirille sekä muille pienille seuraeläimille.

Olemme yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoitusena on

• edistää ja levittää eläinsuojelutyötä ja -aatetta
  • suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta
  • edistää eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua

Kissatalon hallitus:

• Ann-Sofi Sjögård, puheenjohtaja
  • Maria Lempinen, varapuheenjohtaja
  • Stiina Aho, sihteeri
  • Kristina Lönnqvist, varsinainen jäsen
  • Gunilla Holmlund, varsinainen jäsen
  • Tuija Kyllönen, varsinainen jäsen
  • Katri Hynninen, varajäsen
Loviisan_kissatalo_favicon-me.png

LOVIISAN KIS­SA­TA­LON PIEN­KE­RÄYS­LU­PA VAROJEN KERUUTA VARTEN

Yhdistyksellämme on Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen myöntämä pienkeräyslupa  RA/2021/1464 ajalle 5.11.2021 - 31.1.2022

Varojen käyttötarkoitus:

Varat käytetään eläinsuojelutyöhön pääsääntöisesti Loviisan ja Lapinjärven alueella. Varat kohdennetaan ensisijaisesti löytöeläinten lääkäri- ja lääkekuluihin, eläinten ruokiin ja välttämättömiin tarvikkeisiin, kuten kissanhiekka sekä turvasiruihin ja niiden rekisteröintiin uusille omistajille.

Varojen toissijainen käyttötarkoitus

Toissijaisesti varoja käytetään eläinsuojan välillisiin kuluihin ja niillä ylläpidetään eläinsuojan tiloja niin, että ne vastaavat eläinten lajityypillisia vaatimuksia ja tarjoavat riittävän turvan ja suojan kaikkina vuodenaikoina.

Yh­teys­tie­dot

Peikkomäentie 31 / Trollbackavägen 31

07945 KUGGOM, Loviisa

yhdistys@loviisankissatalo.fi

Kissojen esittelyt adoptiota harkitseville puh. o44 544 2671 / Maria Lempinen

Vierailut kis­sa­ta­lol­la

Kissatalo on avoinna vierailijoille vain erikseen sovittuna aikana. Jos haluat tulla käymään, ota meihin aina ensin yhteyttä.

Myös loukkujen lainauksesta tulee sopia etukäteen.

© Loviisan kissatalo. Kaikki oikeudet pidätetään.