20200515_130439-me.jpg

TIETOA MEISTÄ

Loviisan kissatalo ry Lovisa katthus rf on  pe­rus­tet­tu vuonna 2012 tur­vaa­maan kis­sa­ta­lon toimintaa.

Yhdistyksen pääasiallinen toiminta keskittyy Loviisan seudun löytökissojen vastaanottamiseen, hoitamiseen ja kotiuttamiseen. Eläimille pyritään löytämään pysyvä loppuelämän koti.

Loviisan kissatalo on sekä Loviisan kaupungin, että Lapinjärven kunnan talteenottopaikka kissoille, koirille sekä muille pienille seuraeläimille.

Olemme yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoitusena on

• edistää ja levittää eläinsuojelutyötä ja -aatetta
  • suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta
  • edistää eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua

Kissatalon hallitus:

• Ann-Sofi Sjögård, puheenjohtaja
  • Maria Lempinen, varapuheenjohtaja
  • Stiina Aho, sihteeri
  • Kristina Lönnqvist, varsinainen jäsen
  • Gunilla Holmlund, varsinainen jäsen
  • Tuija Kyllönen, varsinainen jäsen
  • Katri Hynninen, varajäsen

Yh­teys­tie­dot

Peikkomäentie 31 / Trollbackavägen 31

07945 KUGGOM, Loviisa

yhdistys@loviisankissatalo.fi

Vierailu kis­sa­ta­lol­la

Kissatalo on avoinna vierailijoille vain erikseen sovittuna aikana. Jos haluat tulla käymään, ota meihin aina ensin yhteyttä.

HUOM! PANDEMIA AIKANA OTAMME KISSATALOLLE VAIN KAKSI VIERAILIJAA KERRALLAAN. HUOLEHDIMME NÄIN SEKÄ VIERAILIJOIDEMME, ETTÄ HENKILÖKUNTAMME TURVALLISUUDESTA.

© Loviisan kissatalo. Kaikki oikeudet pidätetään.