1624291225649_R%C3%B6lli_Loviisan_kissatalo%20(1)-me.png

Lop­pue­lä­män si­jais­ko­ti Ticolle ja Röllille

Etsimme SI­TOU­TU­NUT­TA ja RAU­HAL­LIS­TA lop­pue­lä­män SI­JAIS­KO­TIA kesylle poi­kakak­si­kol­lem­me, Ticolle ja Röllille.

Pojat tulivat meille kodinvaihtajina itsestään riippumattomista syistä. He ovat viettäneet jo tovin kissatalolla, sillä molemmilla on ollut erinäisiä ongelmia terveyden suhteen ja näitä asioita olemme hoitaneet asia kerrallaan. Nyt tilanne on kuitenkin sen verran stabiili, että on tullut aika etsiä pojille loppuelämän hyvä sijaiskoti.

Poikien iän (molemmat jo seniorikissoja) ja terveysongelmien vuoksi heille etsitään ERITYISKOTIA, joka omaa vankan kissakokemuksen ja pystyy sitoutumaan poikien terveydestä huolehtimiseen yhdessä yhdistyksemme kanssa.

Olisiko sinulla antaa pojille rauhallinen (ei pieniä lapsia) ja leppoisa koti, jossa he voisivat viettää loppuelämänsä onnellisina kotikissoina? Pystytkö, ja ennen kaikkea haluatko, sitoutua heidän hoitamiseen niin pitkäksi aikaa kuin heillä elinpäiviä riittää? Yhdistyksenä lupaamme auttaa ja tukea sinua tässä tehtävässä.

Mikäli vastauksesi edellä mainittuihin kysymyksiin on kyllä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse yhdistys@loviisankissatalo.fi ja kerro hieman itsestäsi ja perheestäsi. Mikäli sopivia kotiehdokkaita löytyy, haastattelemme kaikki ehdokkaat erikseen.

Huomioithan, että näiden kissojen kohdalla olemme erityisen tarkkoja kotivalinnan suhteen, jotta he eivät enää elämänsä aikana joutuisi sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin.

Huolenpitoosi tullaan vastaamaan suurella rakkaudella, tämä kaksikko tulee varmasti hurmaamaan uuden perheensä leppoisuudellaan ja iän mukanaan tuomalla viisaudella.

Pojat lähtevät uuteen sijaiskotiinsa yhdessä, heitä ei luovuteta eri perheisiin.

Annamme mielellämme lisätietoja asiasta.

Yh­teys­tie­dot

Peikkomäentie 31 / Trollbackavägen 31

07945 KUGGOM, Loviisa

yhdistys@loviisankissatalo.fi

Vierailu kis­sa­ta­lol­la

Kissatalo on avoinna vierailijoille vain erikseen sovittuna aikana. Jos haluat tulla käymään, ota meihin aina ensin yhteyttä.

HUOM! PANDEMIA AIKANA OTAMME KISSATALOLLE VAIN KAKSI VIERAILIJAA KERRALLAAN. HUOLEHDIMME NÄIN SEKÄ VIERAILIJOIDEMME, ETTÄ HENKILÖKUNTAMME TURVALLISUUDESTA.

© Loviisan kissatalo. Kaikki oikeudet pidätetään.